Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt
Kulturgrupper

Kulturgrupper

Kulturgrupper för barn och unga våren 2024.

KulturCrew

Ett KulturCrew är 5-15 ungdomar i ålder 10-25 år, som är delaktiga eller ansvariga för olika kulturarrangemang. De får utbildning och kunskap inom:
Värdskap
Marknadsföring
Scenteknik
Planering
Team
Delaktighet

Varannan måndag kl 17.15–18.15, Musikskolan


After School

För dig på mellanstadiet som gillar att prova nya aktiviteter. Vi träffas efter skolan och testar olika aktiviteter. Varje torsdag händer det något i vårt skaparrum. Du är välkommen att komma med förslag om vad du vill hitta på! Drop in. För mellanstadiet.

Torsdagar kl 14.30–16, Kulturpunkten
För mellanstadiet
Drop in


Bebisbabbel

Välkommen till en trevlig bokstund för bebisar med vuxna. Vi läser en ny bok varje vecka och tipsar varandra om roliga barnböcker och lekar. Under några tillfällen kommer vi sjunga och spela musik. Här kan du träffa andra småbarnsföräldrar, leka, mysa och prata.

Torsdagar kl 10, Kulturpunkten
För bebisar upp till 18 månader
Drop in. Föranmäl grupper.


Legolördag

Gillar du att bygga med Lego lika mycket som vi? Perfekt! Kom förbi och bygg Lego med oss på Kulturpunkten! Ta med dig en kompis, din familj eller hörlurar om du vill bygga för dig själv. Vi bjuder på tusentals klossar, både
Duplo för yngre och Classic för äldre och vuxna. Släpp loss kreativiteten och glöm inte att plocka undan efter dig. Välkommen! Från 2 till 99+ år. Drop in.

1:a lördagen i månaden, Kulturpunkten

Välkommen med din amälan!

Fält som är markerade med * måste fyllas i.
Jag godkänner att Bromölla kommun behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna behandlas i syfte att kunna utföra den här tjänsten.
Sidan senast uppdaterad: den 12 mars 2024