Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt
Bild på Edenrydshallen.

Lokaler och idrottshallar

Visste du att även privatpersoner och företag har möjlighet att hyra tider i samtliga kommunala idrottshallar och gymnastiksalar på de tider som inte är upptagna av föreningslivet? Varför inte samla kompisgänget, kollegorna eller familjen och träna tillsammans!

I Bromölla kommun finns det sammanlagt åtta idrottshallar och gymnastiksalar som kan bokas av både föreningslivet och privatpersoner. Samtliga hallar och salar kan bokas via vårt digitala bokningssystem.

Som registrerad kund kan du boka direkt i webbokningen. Är du inte redan registrerad kan du göra det direkt på sidan och därefter boka en tid! Vill du inte registrera dig i vårt system går det bra att skicka en bokningsförfrågan utan att vara inloggad. Observera att förfrågan måste göras minst 48 timmar innan bokningstillfället (arbetsdagar).

Boka lokal eller idrottshall 
Vilka aktiviteter som lämpar sig i respektive hall samt info om passage hittar du här

Om det är mer brådskande eller du vill ha hjälp med sökning/bokning ring Kulturpunkten 0456-82 22 22 eller besök oss under ordinarie öppettider.  

Säsongsbokning - sista ansökningsdag är den 30 april
Strötider kan bokas året om. Se relaterad information nedan för blankett till säsongsbokning samt regler för tidsfördelningen.

Bokning av arrangemang
Se kontaktuppgifter längre ner på sidan för att boka arrangemang såsom matcher och tävlingar med mera, i lokaler och idrottshallar. Alternativt fyll i blankett i rutan för relaterad information nedan.

Skoldisco
Om föräldrar bokar skoldisco för sina barn är taxan samma som för arrangemang. Om rektor anser att detta är en skolaktivitet ska rektorn boka, detta är kostnadsfritt.

Jourtelefon
Jourtelefon till vaktmästare efter kontorstid samt helger 
0709-17 10 61 

Allmänna frågor om evenemang

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 15 juli 2024