Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt
Profilbild handel

Handla i Bromölla

Här kan du som företagare inom handel, restaurang, café eller annan service ta del av information kring aktiviteter och händelser för den lokala handeln, för att kunna samverka när det är något på gång!

Torghandel på Ifötorget

Nu finns det 14 platser på Ifötorget avsedda för torghandel. Kostnad är 100 kr/dag. Anmälan görs till Tekniska enheten.

All information och ansökningsblankett finns under Torghandel

Vi vill komma i kontakt med dig!

Har du företag inom handel, restaurang eller annan service och vill ha information som vi på Näringslivsenheten skickar ut och vara med i diskussioner om gemensamma aktiviteter, då får du gärna hjälp oss med att vi har rätt mailadress. Maila eller ring till maria.block@bromolla.se eller 0456-822006.

Gratis verktyslåda för utveckla produkter och tjänster

Tourism in Skåne tillhandahåller en verktygslåda med guider, tips, handlingsplaner och kurser för att kunna utveckla sin verksamhet både när det gäller produktutbud eller sin synlighet.

Länk till verktygslådan

Gratis onlineutbildning E-handel

En kostnadsfri möjlighet för dig som BUTIKSÄGARE att gå en digital kurs i e-handel! Med e-handel kan du erbjuda dina kunder ökad tillgänglighet med öppet dygnet runt. Dessutom ett kompletterande intäktsflöde.

Kursen består av ca 3,5 timmar inspelade föreläsningar, som du kan se när du vill i 30 dagar. Du får även en PDF med matnyttig info, så kallad “roadmap”.

Läs mer!
Anmälan till kursen!

Handla i Bromölla på Facebook

Det finns en egen sida för att samla det som rör handel! Den är till för att kunna nå ut samlat när det görs gemensamma aktiviteter och samtidigt en möjlighet att dela nyheter. Snart 900 följare!


Vill du har ut information eller ta initiativ till gemensam aktivitet att kommunicera, välkommen att kontakta Maria Block, maria.block@bromolla.se eller 0456-822006.

Gilla sidan!

Kontakt

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 2 juli 2024