Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt
Företagsbesök Larsson Sweden

Företagsbesök och safaris

Vill du att vi kommer ut och hälsar på dig?

Företagsbesök
Vår ambition är alltid att förbättra förutsättningarna för dig som företagare. För att vi ska bli bättre på att ge service och stöd vill vi gärna ta del av tankar, synpunkter och önskemål. Har vi stor kunskap och förståelse för företags villkor och behov så blir det lite lättare för oss. Lättare att göra ett bra företagsklimat ännu bättre... 

Vi vill därför göra så många företagsbesök som möjligt och varva stora och små företag med nya och gamla från olika branscher. Nära relationer ger ökad förståelse och bättre förtroende. Vårt arbete börjar i företagens vardag! 

Ett besök brukar vara mellan 30 och 60 minuter. Vi träffas under enkla former, får veta lite mer om företaget och berättar samtidigt om vad som händer i kommunen. Sen lite frågeställningar från båda håll, kanske en rundvisning och saken är klar. 

Under 2022 satte vi ett högt mål om att göra minst 150 företagsbesök, vilket vi gick i mål med den 21 december. De flesta på plats men en hel del har också gjorts digitalt. Den möjligheten kommer såklart att finns kvar även efter det att pandemin klingat av.

Nu jobbar vi vidare med ambitionen att göra många företagsbesök. Det är viktigt och dessutom alltid spännande och intressant att komma ut i verksamheterna. Vi på näringslivsenheten medverkar tillsammans med såväl politiker som tjänstemän. Vore kul om vi fick träffa även ditt företag!

Vill du förekomma oss och önskar att vi ska besöka just dig och ditt företag - välkommen att höra dig!

Jag godkänner att Bromölla kommun behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna behandlas i syfte att kunna utföra den här tjänsten.

Företagssafari
Det är viktigt att kommunens politiker och tjänstemän har bra relationer med befintligt näringsliv.

När möten äger rum får man också en ökad förståelse för varandra. Sedan 2014 arrangeras årligen en Företagssafari för politiker i kommunstyrelsen då de under en halvdag delas in i grupper och beger sig ut bland våra näringsidkare. Besök görs bland både stora och små företagare mixade ur olika branscher. Ett uppskattat inslag bland både politiker och företagsledare. 

Kommunstyrelsen gav sig ut på senaste safarin den 26 oktober 2022. Det blev en intensiv och givande förmiddag där tolv företag runt om i kommunen fick möjlighet att presentera sitt företag. 

Följande företag fick besök: EM Home, Geberit, Ottosson truck, Larsson Starch Technology, Nymölla Bruk, Blond Flores, BSK, Hotell Iföhus, Matöppet Näsum, Marieholms gård, Bröderna Björklunds, Kry Vårdcentral:

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 2 juli 2024