
Mat i förskolan
Samtliga dagar serveras två sorters grönsaker, varma eller kalla. Soppdagar serveras mjukt bröd och hårt bröd med pålägg, någon grönsak eller fruktbit.
Allergier och specialkost
Här finns information och blankett för barn som är i behov av specialkost.
Specialkostintyg, medicinska och etiska skäl, allergiinformation och blankett
Vecka 12
Måndag 17/3 Kockens val
Tisdag 18/3 Sprödbakad torsk, potatis, citronsås
Onsdag 19/3 Köttbullar, makaroner
Torsdag 20/3 Redd Hedvigsoppa
Fredag 21/3 Kalops och kokt potatis
Vecka 13
Måndag 24/3 Potatisbullar, strimlad kycklingkorv
Tisdag 25/3 Fiskgratäng sweet chili, potatis
Onsdag 26/3 Korv stroganoff, ris
Torsdag 27/3 Grön ärtsoppa
Fredag 28/3 Kyckling, stekt kulpotatis och kall sås
Dessert: Solskenssmoothie
Vecka 14
Måndag 31/3 Fransk korvgryta och ris
Tisdag 1/4 Panerad fisk, kokt potatis, remouladsås
Onsdag 2/4 Spagetti och köttfärssås
Torsdag 3/4 Potatis- och purjolökssoppa
Fredag 4/4 Grekisk färsbiff, klyftpotatis, Tzatziki, morot
Vecka 15
Måndag 7/4 Köttbullar och potatismos
Tisdag 8/4 Panerad fisk, potatis, remouladsås
Onsdag 9/4 Kockens val
Torsdag 10/4 Linssoppa (Maasor dal)
Fredag 11/4 Vegetarisk nuggets, ris och dressing
Kontakt
Annika Velin
Enhetschef, Måltidsservice Bromölla kommun
0721-58 19 04
annika.velin@bromolla.se