
Mat i förskolan
Samtliga dagar serveras två sorters grönsaker, varma eller kalla. Soppdagar serveras mjukt bröd och hårt bröd med pålägg, någon grönsak eller fruktbit.
Allergier och specialkost
Här finns information och blankett för barn som är i behov av specialkost.
Specialkostintyg, medicinska och etiska skäl, allergiinformation och blankett
Vecka 8
Måndag 17/2 Köttbullar och pasta, broccoli
Tisdag 18/2 Köket väjer
Onsdag 19/2 Korv och potatismos, kokta morötter
Torsdag 20/2 Soppa, bulle
Fredag 21/2 Kockens val
Vecka 9
Måndag 24/2 Stekt falukorv, makaroner
Tisdag 25/2 Fiskgratäng dill- och citron, potatis
Onsdag 26/2 Köttfärslimpa, potatis, brunsås
Torsdag 27/2 Broccolisoppa
Fredag 28/2 Tikka masala, ris eller bulgur
Vecka 10
Måndag 3/3 Italiensk korvgryta, pasta
Tisdag 4/3 Fiskpanett, potatis, kall sås
Onsdag 5/3 Kycklingpannbiff, potatis, sås
Torsdag 6/3 Vegetarisk Bondsoppa
Fredag 7/3 Vegetarisk schnitzel, ris och dressing
Matsedel
Kontakt
Annika Velin
Enhetschef, Måltidsservice Bromölla kommun
0721-58 19 04
annika.velin@bromolla.se