Slöjdlärare

22 maj 2024

Näsums skola ligger vackert beläget i norra delen av Bromölla kommun. Våra elever börjar som 6-åringar i förskoleklass. Här går de två år i en åldersblandad verksamhet. Detta är en trygg och kreativ miljö där varje barn kan utveckla en positiv självkänsla. I arbetet som slöjdlärare på Näsums skola kommer du att möta elever från årskurs 3 till årskurs 6. Du kommer även att arbeta med elever på ytterligare någon av våra grundskolor i Bromölla kommun.

Grundskolelärare åk 1-3 eller 1-7, Alvikenskolan

08 maj 2024

Vi söker dig som vill vara med att forma och utveckla Alvikenskolan som är en F-6 skola med ca 400 elever. Vi söker en lärare som har behörighet att undervisa i årskurserna 1-3. Du kommer att ha ett tätt samarbete med ditt arbetslag och vi tror på det kollegiala lärandet. Du har ett stort engagemang och är väl medveten om skolans uppdrag. I tjänsten ingår mentorskap och du kommer att samarbeta på en skola som har som mål att ge elever trygghet och goda kunskaper genom ett tydligt ledarskap i klassrummet.

Grundskolelärare åk 4-6 eller 1-7, Alvikenskolan

08 maj 2024

Vi söker dig som vill vara med att forma och utveckla Alvikenskolan som är en F-6 skola med ca 400 elever. Vi söker en lärare som har behörighet att undervisa i årskurserna 4-6. Du kommer att ha ett nära samarbete med ditt arbetslag och vi tror på det kollegiala lärandet. Du har ett stort engagemang och är väl medveten om skolans uppdrag. I tjänsten ingår mentorskap och du kommer att samarbetar på en skola som har som mål att ge elever trygghet och goda kunskaper genom ett tydligt ledarskap i klassrummet.

Grundskolelärare åk 6-9 spanska och tyska på Dalaskolan södra och Humleskolan

06 maj 2024

Vi söker två lärare med behörighet i spanska/tyska, eventuellt i kombination med annat ämne, som t ex musik alternativt som resurs. Du ska: * kunna leda arbetet i klassrummet samt kunna entusiasmera och inspirera eleverna. * ha förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal kopplad till skolan. * kunna arbeta självständigt och samarbeta i olika grupper. Mentorskap/klassföreståndarskap ingår i tjänsten. Vi ser att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet med eleven i centrum, där fokus ligger på att aktivt hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Lås- och larmtekniker

02 maj 2024

Som lås- och larmtekniker arbetar du i huvudsak med att installera lås och larm hos äldre och funktionsvarierade personer, här ingår även i framtiden sensorer och andra digitala hjälpmedel. Arbetet utförs utifrån ett dagsschema med förbokade installationer. De digitala låsen finns i olika varianter för att kunna möta olika lås- och dörrmiljöer. I uppdraget ingår även att verka som systemsupport för flera av våra digitala lösningar där det förekommer administration och dokumentation. Till exempel är man den som ansvarar för upplägg av personal i systemprogram för till exempel digitalt nyckelskåp, våra digitala tillsyner med mera.

Grundskolelärare 7-9 i matematik, NO-ämnen och teknik

02 maj 2024

Nu söker vi dig som drivs av att utbilda våra elever och som ser att för att få bästa möjliga resultat är relation en viktig faktor. Hos oss ingår du i ett team av lärare där vi tillsammans planerar och ansvarar för våra elevers utbildning och utveckling. Vi är en liten skola med ca 120 elever och tillsammans lägger vi stor vikt vid att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev att utvecklas i en trygg och tillitsfull miljö. Du kommer att undervisa våra elever i åk 7-9 i Matematik, NO och Teknik. I ditt uppdrag ingår även mentorskap. Hos oss på Dalaskolan Södra erbjuds du att vara med och forma en skola för alla, där vi genom kollegialt arbete utvecklas tillsammans. Du kommer att ledas av en chef som värdesätter egna initiativ, vilja till utveckling, relationssökande arbetssätt och en förmåga att tydligt leda dina elever i sitt lärande. Vi ser att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet med eleven i centrum, där fokus ligger på att aktivt hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Distriktsköterska/sjuksköterska, natt

16 april 2024

I arbetsuppgifterna ingår att planera och strukturera arbetet med den enskilde patienten och dess närstående. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Vi erbjuder dig ett stimulerande och flexibelt arbete med stort eget ansvar där du har möjlighet att vara med och göra skillnad. Hos oss blir du en del i ett härligt team av sjuksktöerskor och distriktssköterskor, där vi är ca tjugo kollegor som samarbetar och utbyter erfarenheter. Vi bedriver kvalitets- och förbättringsarbeten inom flera områden. Vi brinner för kompetensutveckling och är öppna för att prova nya arbetssätt. Verksamheten utvecklas dynamiskt i ett fint samarbete mellan chef och medarbetare. Den kollegiala dialogen har hög prioritet där vi har sjuksköterskemöte varje vecka.

Semestervikarier till Äldreomsorgen

28 december 2023

Inom äldreomsorgen kan du antingen arbeta på ett vård- och omsorgsboende eller i hemtjänst. Inom båda verksamheterna hjälper du äldre personer med bland annat vardagliga sysslor, aktiviteter, personlig hygien, ge medicin samt dokumentation. Inom hemtjänsten arbetar du oftast ensam och besöker flera olika personer under en dag. Därför är det ett krav att du ska kunna färdas med cykel och bil. Inom äldreomsorgen i Bromölla har vi stort medborgarfokus med hög kvalitet och gott arbetsklimat i centrum. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får möta personer som är i behov av ditt stöd.

Semestervikarier till Omsorg funktionsnedsättning

28 december 2023

Vill du hjälpa oss att göra skillnad i människors vardag? Vara stöttepelaren i våra brukares vardag i allt från omvårdnad till fritid och hushållssysslor. Nu söker vi dig som under sommarmånaderna vill vara en del av teamet som utför ett av Sveriges viktigaste arbeten inom omsorg funktionsnedsättning. Vill du veta mer om vad arbetet hos oss innebär titta gärna på filmen från några av våra verksamheter.