Vi ligger vackert beläget intill Ivösjöns strand och vackra strövområden med tillgång till planer både inomhus och utomhus i olika utföranden.

I den nybyggda och fräscha Sparbankshallen erbjuder vi en 2400m2 stor konstgräsplan fördelat på 3st 5-mannaplaner. Det finns förstås även möjlighet att använda hela planen och därmed få tillgång till en 7-mannaplan. Utanför hallen finner ni en upplyst och uppvärmd konstgräsplan utomhus, två padelbanor och möjlighet att spela innebandy utomhus. Utöver detta erbjuder vi även planer för både beachhandboll och beachfotboll. I anläggningen finns även tillgång till fräscha omklädningsrum och duschar.

I området finns även skatepark med möjlighet att åka allt från skateboard och kickbike till inlines. Idrottsparken angränsar till det nya bostadsområdet på Ivöstrand med närhet till badplats och andra fritidsaktiviteter, så som Wakeboard och Actionsportpark samt Ifö Centers fantastiska väggmålningar. Det ger er en mötesplats full av kontraster och möjligheter utöver det vanliga.

 

Skateparken

Skateparken

Vår skate, kick- och inlinespark är till för alla oavsett ålder. Hit kan du komma när helst du önskar för att utöva ditt stora intresse ensam eller med vänner. Det går att boka skateparken för kalas eller andra evenemang. Hör av dig till oss så hjälper vi till!

Utomhusgym

Utomhusgym

Vi älskar spontanidrott! Hos oss kan du styrketräna utomhus - året om! Du är välkommen att träna kostnadsfritt eller boka utegymmet för grupp-pass och personalaktiviteter. Varför inte ta en lunchpromenad i området och stanna till på gymmet en stund? Du bokar gymmet genom att kontakta oss.